Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu

Vizyon: Bütün öğrencilerimizi öğrenmeyi öğrenen bireyler olarak yetiştirebilme. Her veliye okulumuzda fırsat eşitliğine dayalı bir eğitim verildiğini kavratabilme. Okulumuzda öğretmenler ve öğrenciler arasında iş birliğine dayalı bir eğitimin uygulanmasını sağlayabilme. Okulumuzdaki çalışanların özgür, demokratik ve çağdaş bir şekilde kara alabilmelerini ve bunları uygulayabilmelerini sağlayabilme. Okulumuzun hedeflerine ulaşabilmede herkesin aktif olarak çalışmasını sağlayabilme, uygulayabilme. Okulumuzdaki çalışma ortamlarını çağın gereklerine uygun hala getirebilme ve geliştirebilme.

Misyon: Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, Milli Eğitimin temel amaçları arasında, gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, bilgiye kolayca ulaşabilen, uygulayabilen, yeni bilgiler üretebilen,ürettiğini paylaşabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 14.30
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Okul ve ilçe çapında düzenlenen spor yarışmaları
Bilimsel Etkinlikler: Sınıf bazında öğrenciler tarafından gerçekleştirilen bilimsel faaliyetler.
Proje Çalışmaları: Bağımalılıkla Mücadele Projesi, Her Sınıfın Yetim Bir Kardeşi Var Projesi, Atık Pil Toplama projesi, Mavi Kapak Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -

Telefon - 0212 7342089

Belgegeçer - (212) 734 2089

WEB - https://ortakoysezinoztasilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ORTAKÖY MAH. HARUN ÇORBACIOĞLU SK. NO: 6/2 SİLİVRİ / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - -

Adres - ORTAKÖY MAH. HARUN ÇORBACIOĞLU SK. NO: 6/2 SİLİVRİ / İSTANBUL

Ulaşım Silivri - Ortaköy, Selimpaşa - Ortaköy ve Çatalca - Ortaköy minibüs hattı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 12 km